Showbiz

#xzibit #cage #kilmer

Val Kilmer si Xzibit in "Bad Lieutenant"

Val Kilmer si rapper-ul Xzibit s-au alaturat distributiei filmului Bad Lieutenant, un remake al peliculei cult din 1992 regizata de Abel Ferrara.

Din distributie mai fac parte Nicolas Cage in rolul unui politist corupt si Eva Mendes. Val Kilmer va juca rolul partenerului lui Cage , in timp ce Xzibit, pe numele sau adevarat Alvin Joiner, va intra in pielea inamicului lui Cage, Big Fade.

In varianta originala a filmului regizata de Abel Ferrara, actorul Harvey Keitel juca rolul politistului corupt din New York, care in timp ce investigheaza violul comis asupra unei calugarite, incearca sa dea o alta turnura vietii sale si sa gaseasca iertarea.

Scenariul pentru Bad Lieutenant a fost scris de Billy Finkelstein, iar regia poarta semnatura lui Werner Herzog. Filmarile sunt programate sa inceapa la sfarsitul verii.

Val Kilmer a terminat recent filmarile la drama Streets of Blood, iar Xzibit joaca in Sf-ul The X-Files: I Want to Believe, care va aparea in cinematografe la sfarsitul lunii iulie.


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea