Showbiz

#val kilmer #datorii #taxe #fisc #filme

Val Kilmer este falit

nu isi poate plati datoriile. Actorul este acuzat de unor taxe de 500.000 de dolari, informeaza tmz. .

Actorul este acuzat de neplata unor taxe la Fisc. Val Kilmer, care a terminat recent filmarile la doua pelicule in Michigan, datoreaza statului peste 500.000 de dolari.

Documentele care atesta neplata taxelor au fost facute publice de Administratia financiara americana si au fost depuse la un tribunal in New Jersey .

Actorul, in varsta de 49 de ani , s-a afla in luna mai in Detroit pentru a filma cateva scene pentru pelicula The Irishman, alaturi de Christopher Walken. Luna trecuta, actorul, care este cunoscut pentru rolurile din Batman Forever si The Doors, a lucrat la filmul The Steam Experiment.

De-a lungul carierei sale, Val Kilmer a adunat o adevarata avere. De asemenea, el se pregateste sa candideze pentru functia de guvernator al statului New Mexico .

Pentru a-si plati taxele, Val Kilmer incearca sa vanda o parte din proprietatea sa de langa Santa Fe pentru o suma de 33 de milioane de dolari.

Urmareste trailerul filmului Deja Vu, cu Val Kilmer:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea