Showbiz

#lansare #album #divort #usher #r&b

Usher divorteaza

Cantaretul Usher divorteaza de Tameka Foster, sotia sa, dupa numai doi ani de casatorie, informeaza nme.com.

Cei doi s-au casatorit in 2007 si au impreuna doi copii, Usher Raymond, de 18 luni si Naviyd, de sase luni. Potrivit revistei In Touch, cuplul nu mai locuieste impreuna de un an. In aprilie 2009 au aparut insa zvonuri ca Usher isi mai doreste cel putin doi copii cu Tameka si ca nu pierde vremea in aceasta privinta.

"Surse de incredere au confirmat ca Usher a depus deja cererea de divort acum cateva saptamani. Acum el se gandeste daca va face un anunt oficil privind situatia sa matrimoniala", arata NME.

Presa sustine insa ca anuntul divortului sau este o forma de a atrage atentia si de a promova cel mai recent album al lui Usher, Here I Stand, care se afla deja in magazinele de specialitate.

De curand, sotia lui Usher a suferit un atac de cord in timpul unei operatii de liposuctie , intr-un spital din Brazilia. Ea si-a revenit insa dupa cateva minute.
 
Usher - Love In This Club:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea