Showbiz

#celebration #album #videoclip #madonna

Un nou videoclip Madonna

Cel mai recent hit al Madonnei, Celebration , va beneficia si de un videoclip. In prezent, diva pregateste un nou album, iar titlul melodiilor au fost facute publice, informeaza aceshowbiz.com.

O scurta secventa a celui mai nou videoclip al Madonnei, Celebration, a fost facut public. In timp ce celelalte clipuri o infatisau pe Madonna alaturi de dansatorii din trupa sa, cel mai recent clip ni-l prezinta pe iubitul divei, Jesus Luz, mixand la platane.

Producatorul cantecului, Paul Oakenfold , apare si el in videoclip. Videoclipul piesei Celebration este regizat de Jonas Akerlund si va avea premiera la televiziunile din intreaga lume pe 1 septembrie. Clipul a fost filmat in Italia, la Milano.

Piesa Celebration va aparea pe cel mai recent album al Madonnei, care este o colectie greatest hits. Albumul va aparea in magazinele de specialitate din Statele Unite pe data de 29 septembrie.

Pe langa Celebration, pe album vor aparea hituri old school ale Madonnei precum Everybody, Express Yourself, Vogue si 4 Minutes, toate fiind remixate. O noutate a albumului este piesa Revolver , in care Madonna canta alaturi de Lil Wayne.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea