Showbiz

Un nou accident la filmarile pentru "Quantum of Solace"

Filmarile mega-productiilor de actiune pot fi periculoase si asta se vede cel mai bine in cazul lui Quantum of Solace .

Sirul de incidente bizare de pe platourile de filmare al celui de-al 22-lea film din seria Bond, continua. La doar patru zile dupa caderea in lacul Garda a masinii Aston Martin , care trebuia folosita de celebrul Agent 007 (Daniel Craig), pe platourile de filmare la Quantum of Solace, tot in Italia, a avut loc un nou accident.

Acesta s-a produs atunci cand o masina folosita de doi cascadori a lovit un camion de filmare si s-a izbit apoi de un perete. Unul dintre cei doi barbati aflati in masina, un grec, a ajuns in stare grava la spitalul Borgo Trento din Verona.

Filmarile la Quantum of Solace, care va intra in cinematografe pe 7 noiembrie 2008 , au inceput in luna ianuarie a acestui an in Anglia si au continuat in Panama, in Chile, in Mexic, iar acum se desfasoara in Italia. Echipa de filmare se va deplasa apoi in Spania si va reveni mai tarziu la Londra.

Trailer Casino Royale


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea