Showbiz

#comemorare #michael jackson #pop

Un an fara Michael Jackson

La un an de la moartea sa, Michael Jackson continua sa fie in atentia publicului. Posturile radio si TV se inghesuie sa-i dedice programe speciale. Vedete ca , Christina Aguilera, Marc Anthony, James Morrison , Smokey Robinson il vor comemora pe Michael intr-un show special transmis de postul TV CBS.

Pentru prima oara, fanii vor putea sa viziteze mormantul lui Michael din Forest Lawn Memorial Park, Los Angeles. La toate acestea se vor adauga zeci de ceremonii organizate peste tot in lume, menite sa aduca un omagiu lui The King of Pop.

Ce s-a intamplat cu Michael Jackson de la moartea lui

Imediat dupa decesul tragic, la care trebuie sa recunoastem ca multi nu se asteptau, , ba ca a murit inglodat in datorii… Toate acestea au tinut prima pagina a tabloidelor, semn ca inca se mai pot scoate bani de pe urma lui imediat dupa moartea sa, a dat nastere la alte speculatii, potrivit carora megastarul si-a inscenat moartea, traieste bine-mersi si are parte de intimitatea pe care si-a dorit-o toata viata.

In cele din urma,  , intre care se regasea si propofolul, un puternic anestezic.

Suspectul, transformat ulterior in acuzat, este Conrad Murray, doctorul personal al lui .

Copiii lui Michael fac primii pasi catre normalitate

Prince Michael, Paris si Blanket, copiii pe care toata viata Michael s-a straduit sa-i tina izolati, departe de mass-media si de fani, au inceput sa apara din ce in ce mai des in public si sa descopere cum este sa ai o viata normala. 

Primul contact cu lumea exterioara a celor trei a fost la memorialul Michael Jackson organizat pe 7 iulie 2009, la Staples Center din Los Angeles.

Incet-incet, micutii incep sa se adapteze vietii de zi cu zi, sub atenta supraveghere a tutorelui legal, bunica Katherine Jackson . In toamna acestui an, ei vor merge pentru prima oara la scoala, pana acum fiind instruiti acasa.

Bani, bani, bani

Micahel JacksonMoartea megastarului a resuscitat serios vanzarile a tot ce este legat de numele lui Michael Jackson: discuri, ringtone-uri, suveniruri, obiecte promotionale….

O mina de aur a fost si lansarea documentarului muzical This Is It, material ce infatiseaza repetitiile pe care Michael Jackson le-a facut in vederea sustinerii celor 50 de concerte de revenire de la O2 Arena din Londra.

This Is It a obtinut peste 260 de milioane de dolari, devenind documentarul cu cele mai mari incasari din istoria cinematografiei .

In urma cu cateva zile, o statistica intocmita de Billboard arata  ca din 25 iunie 2009 , data decesului cantaretului, imperiul Jackson a obtinut venituri de peste un miliard de dolari. Si continua sa creasca...

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea