Showbiz

#anca parghel #post-mortem #decis #muzica #alte-genuri #jazz

Ultimele inregistrari ale Ancai Parghel vor fi lansate la finele lui 2009

La finalul acestui an, casa de discuri roton va lansa un album cu ultimele inregistrari ale regretatei artiste Anca Parghel , transmite un comunicat de presa.

Indragita cantareata si-a pierdut viata pe 5 decembrie 2008, dupa ce a luptat luni de zile cu o boala necrutatoare: cancer ovarian . Acum, Anca mai dainuie in memoria noastra prin muzica ei.

Saptamana trecuta, artista ar fi implinit 52 ani. Cei dragi au simtit nevoia sa marcheze evenimentul si pe 22 septembrie 2009 au organizat un concert tribut la Hard Rock Caffe care i-a avut ca invitati, pe langa fanii cantaretei, pe Mike Godoroja, Luiza Zan, Ozana Barabanca, Paula Seling si copiii artistei, Tudor si Ciprian Parghel.

Albumul post-mortem lansat de Roton va fi unul de colectie, alaturandu-se celui de colinde, „Anca Parghel – Colind pentru Romania”, lansat anul trecut. Fanii canteretei se vor putea bucura de aceste ultime inregistrari ale artistei, anul acesta de sarbatori.

Anca Parghel - A Foggy Day

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea