Showbiz

#8 iulie 2009 #londra #concert #ultima repetitie #video #inregistrare #michael jacskon #pop

Ultima repetitie a lui Michael Jackson (VIDEO)

Michael Jackson se afla intr-o forma de zile mari la ultima repetitie pe care a sustinut-o la Staples Center in Los Angeles pe 23 iunie 2009, la doar 2 zile inainte de moartea sa. 
 
Filmuletul de un minut si jumatate prezentat ieri seara de CNN ni-l arata pe The King of Pop lucrand de zor si  fiind atent la toate detaliile coregrafiei dansatorilor. Coregrafia urma sa se regaseasca in primul spectacol care era programat  sa aiba loc pe 8 iulie la O2 Arena din Londra.
 
Fotograful Kevin Mazur a asistat la aceasta repetitie si spune ca Michael avea o conditie fizica demna de invidiat. "Era extraordinar, vesel si energic. Canta si dansa timp de doua ore non-stop, interpretand peste 12 hituri. Se oprea arareori pentru diverse detalii sau pentru a exersa miscari de dans cu dansatorii sai", a declarat Mazur, cel care l-a insotit pe Jackson in turneele din anii ’80.
 
In aceasta inregistrare video se poate auzi o buna bucata din melodia “They Don’t Care About Us” precum si scurte pasaje din “History” si “ Why you wanna trip on me”.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea