Showbiz

#rock #mark david chapman #monden #john lennon #crima #eliberare conditionata

Ucigasul lui John Lennon ramane dupa gratii

Mark David Chapman, inchis pentru uciderea lui John Lennon , nu a obtinut eliberarea conditionata nici la cea de-a cincea cerere, "din grija pentru siguranta publica", au anuntat ieri autoritatile americane, citate de Reuters.

mark david chapman, in varsta de 53 de ani, a fost condamnat la inchisoare, pe viata, cu posibilitatea eliberarii conditionate dupa 20 de ani, pentru uciderea lui John Lennon, pe 8 decembrie 1980.

In interviul pentru acordarea eliberarii conditionate, Chapman a marturisit "uciderea premeditata a lui John Lennon in stare de luciditate". Chapman a tras de cinci ori asupra artistului si l-a nimerit de 4 ori provocandu-i moartea. La proces, Chapman a pledat vinovat, spunand ca a infaptuit crima pentru a atrage atentia asupra lui.

Lui Chapman, inchis de aproape 28 de ani, i s-a refuzat eliberarea conditionata si in 2000, 2002, 20042006 si . El poate aplica din nou este peste inca doi ani. Detinutul este inchis la penitenciarul Attica, din afara New York-ului, si se afla izolat de ceilalti detinuti pentru propria-i siguranta.


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea