Showbiz

#film #serial #twin peaks #internet #david lynch #kyle maclachlan

"Twin Peaks" - resuscitat pe Internet?

Fanii “ Twin Peaks ” ar putea avea parte de noi episoade din faimosul serial al anilor ’90.  Actorul Kyle MacLachlan, interpretul agentului Dale Cooper, a declarat pentru Contactmusic.com ca intentioneaza sa “reinvie” serialul pe Internet.

"Am aceasta idee, putin cam nebuneasca, sa readuc la viata «Twin Peaks» pe internet, prin 'webisoade' de cinci minute", este de parere MacLachlan.

Deocamdata nu exista un plan concret de reluare a acestui serial. David Lynch, regizorul si creatorul “Twin Peaks”-ului nu este implicat in acest proiect.

“Twin Peaks” a fost difuzat in perioada 1990-1991 in Statele Unite, serialul avand 30 de episoade. Succesul urias avut cu “Twin Peaks” l-a facut pe David Lynch sa realizeze si un lungmetraj pentru marile ecrane care a aparut in 1992. Pelicula, intitulata “Twin Peaks: Fire Walk With Me” urmarea ultimele zile din viata Laurei Palmer.
 
Urmareste trailerul filmului "Twin Peaks: Fire Walk With Me"
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea