Showbiz

#vampiri #breaking dawn #film #new moon #twilight

Twilight 4 - in proiect

Ashely Greene, actrita care ii da viata lui Alice Cullen in : New Moon, a dezvaluit ca producatorii lucreaza la cea de-a patra parte a filmului, informeaza aceshowbiz.com.

Filmul Twilight : Eclipse se afla in faza de productie, insa deja au aparut vesti despre cea de-a patra parte a filmului, Breaking Dawn . Intr-un interviu recent, acordat revistei E!Online, Ashley Greene a declarat ca producatorii vor incepe filmarile pentru Breaking Dawn imediat dupa Eclipse.

Cu toate ca este foarte sigura ca filmul va continua, actrita nu a citit inca scenariul pentru partea a patra a seriei Twilight. De asemenea, filmul va avea si un regizor nou.

Twilight: Breaking Dawn va fi adaptarea celei de-a patra carti scrise Stephenie Meyer , din seria Twilight. Ca si celelalte parti, cartea urmareste povestea romantica dintre o muritoare, Bella Swan, si un vampir, Edward Cullen . In mai, Robert Pattinson a declarat ca se va intoarce in rolul vampirului, in cea de-a treia parte a proiectului.

Intre timp, filmarile pentru Twilight: Eclipse vor incepe pe 17 august in studiourile din Vancouver si vor tine pana pe 31 octombrie. Twilight: New Moon va avea premiera pe 20 noiembrie.

Urmareste trailerul filmului The Twilight Saga: New Moon:

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea