Showbiz

#blana #janet jackson #peta

Turneul lui Janet Jackson, boicotat de PETA

Janet Jackson va beneficia de publicitate gratuita pentru noul ei turneu mondial . Reprezentantii PETA , organizatie de protectie a animalelor, vor sa protesteze la fiecare concert, deoarece cantareata a facut o reclama la haine de blana .

Activistii PETA planuiesc sa protesteze impotriva hainelor de blana la fiecare concert al artistei din noul turneu mondial ce incepe in Asia.

Janet Jackson a atras atentia grupului anul trecut, cand a participat la o campanie de promovare a companiei Blackgamma, care vinde haine de blana de lux.

Sora lui Michael Jackson a fost fotografiata intr-o haina de nurca, pe care a pastrat-o. Diana Ross, Sophia Loren, Lena Horne si Elizabeth Taylor au fost si ele fotografiate pentru aceeasi campanie publicitara.

"Vrei sa-i amintim lui Janet ca blana e o cruzime. Cu atatea alternative, nu exista nicio scuza pentru a purta blanuri de animale", a explicat Rochelle Regodon, purtator de cuvant PETA, citata de Femalefirst.co.uk.

Turneul mondial al lui Janet Jackson a inceput in Filipine. Cantareata va sustine doar cateva concerte in Europa, in lunile iunie si iulie, la Paris, Londra si Monte Carlo.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea