Showbiz

#muzica #formatie #monden #album #nume #strada #new york #oras #primar #bono #u2 #rock

Trupa U2 si-a luat strada

Pentru a-i onora pe membrii trupei U2, Michael Bloomberg , primarul orasului New York a numit temporar o strada din Manhattan - „U2 Way”.

Astfel, pentru o saptamana, o portiune din strada 53, dintre Broadway si 8th Avenue va lua numele celebrei formatii irlandeze. Primarul orasului s-a gandit ca trebuie marcata intr-un fel lansarea celui de-al 12-lea material discografic al trupei, „No Line On The Horizon” si aparitiile televizate din cadrul emisiunii „The Late Show” a lui David Letterman .

„Este o zi frumoasa (n.r Beautiful Day , single U2), ca sa-i citez pe faimosii rockeri irlandezi . Toata lumea din oras, inclusiv eu, ii consideram in mod simbolic new york-ezi", a precizat Bloomberg.

„Trupa The Beatles avea Penny Lane, iar Elvis locuia la capatul strazii Lonley", a glumit Bono, pentru fanii si reporterii aflati la fata locului.

De altfel, noul LP al formatiei, ce a avut lansarea in Europe pe 2 martie, se asteapta a fi unul dintre succesele anului 2009.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea