Showbiz

#romania #concert #mexic #rbd #despartire #pop

Trupa RBD se desparte


Trupa RBD si-a anuntat dizolvarea printr-un comunicat postat pe site-ul sau oficial. Motivul destramarii trupei este acela ca cei sase vor sa se concentreze pe proiectele lor individuale.

"Orice mare proiect are nevoie sa se transforme pentru a merge mai departe si astazi noi incepem acest proces", se arata in comunicatul de pe site-ul RBD.

Show RBD la Sala Polivalenta

Fanii din Romania vor avea ocazia sa-i vada pentru ultima oara live pe pe Christian, Dulce Maria , Anahi, Maite, Alfonso şi Cristopher. Show-ul urmeaza sa aiba loc pe 6 septembrie la Sala Polivalenta din Capitala.

De altfel show-urile programate la sfarsitul lunii august si inceputul lunii septembrie vor fi ultimele din cariera trupei. RBD intentioneaza sa organizeze in iarna un megaconcert de adio in Mexic.

Trupa RBD s-a nascut in 2004 prin telenovela, "Rebelde", difuzata pe un post de televiziune din Mexic. Celebritatea a cunoscut-o dupa 2006 cu cantecele "Salvame" şi "Un Poco de Tu Amor”. RBD are in prezent un numar impresionant de admiratori , pe tot mapamondul existand nu mai putin de 29 de fan club -uri.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea