Showbiz

#megan fox #transformers 3

Transformers 3 - fara Megan Fox!

Megan Fox are parte, in sfarsit, de razbunarea regizorului Michael Bay . Actrita a fost data afara din Transformers 3 , desi ea sustine ca a plecat din proprie initiativa.

Variety a anuntat ca Fox nu va mai reveni in Transformers 3 ca iubita personajului interpretat de Shia LaBeouf, desi recent a fost zarita pe platourile de filmare ale productiei din Los Angeles. Desi din partea lui Michael Bay nu a venit nicio reactie, putem specula ca regizorul s-a razbunat pe Megan cea cu gura mare, care l-a comparat cu Hitler pentru modul exigent in care lucreaza cu actorii.

La cateva ore de la publicarea informatiei, un purtator de cuvant al lui Megan Fox a afirmat ca decizia de a nu mai juca in Transformers 3 ii apartine in totalitate actritei. “Megan Fox nu va mai juca in Transformers 3. A fost decizia ei sa nu revina in franciza si le doreste tuturor celor implicati in productie numai bine”, a declarat reprezentantul lui Fox.

Variety a mai mentionat faptul ca Michael Bay si scenaristii lui Transformers 3 vor modifica scenariul pentru a introduce un nou personaj feminin in film si pentru a schimba putin povestea.

Filmarile la Transformers 3 au inceput la Los Angeles si se vor muta in aceasta vara in Europa, Africa si Asia. Productia va fi lansata pe ecrane in iulie 2011.

Intre timp, Megan Fox, se pregateste de premiera lui Jonah Hex, un nou film de actiune in care joaca alaturi de Josh Brolin si John Malkovich.

Trailer Jonah Hex:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea