Showbiz

#marte #sf #remake #paul verhoeven #arnold schwarzenegger #total recall

Total Recall revine pe marile ecrane

Compania Original Films poarta ultimele negocieri pentru a crea un remake al filmului Total Recall , thriller-ul SF din 1990 care l-a avut pe Arnold Schwarzenegger in rolul principal si care a fost regizat de Paul Verhoeven , informeaza hollywoodreporter.com.

Filmul original, inspirat din povestea lui Philip K. Dick - We Can Remember It for You Wholesale, prezinta povestea lui Douglas Quaid (Arnold Schwarzenegger), un inginer bantuit de un vis recurent despre o calatorie pe Marte. Sperand sa afle mai multe despre vis, el isi cumpara un sejur la compania Rekall, ce se ocupa cu implantarea unor memorii false.

Dar ceva decurge total gresit si isi aminteste in schimb ca el a fost candva un agent secret ce lupta impotriva administratorului planetei Marte, pe nume Cohaagen. Toata lumea doreste acum sa-l omoare, iar el nu stie sigur cine e cu adevarat.

Original Films va dezvolta si produce filmul pentru studiourile Columbia Pictures .

Filmul exploreaza unul dintre subiectele preferate ale lui Dick – realitate vs. iluzie – iar publicul nu a reusit sa inteleaga pe deplin daca povestea a fost adevarata sau doar un vis. Oricum, cu un buget de 65 de milioane, filmul a incasat o suma reala de 261 milioane USD.

Cei de la Original Films spera sa aduca noului film o imagine cat mai proaspata cu ajutorul tehnologiei care a avansat din ’90 pana astazi.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea