Showbiz

Toni Collette - in serialul "The United States of Tara"

Un nou serial isi va face loc in grila de programe prin cablu din SUA, incepand de anul viitor: The United States of Tara, realizat de compania Dreamworks TV a lui Steven Spielberg , dupa un scenariu de , castigatoarea unui premiu Oscar pentru filmul Juno.

Primul sezon va avea 12 episoade, iar productia va incepe la Los Angeles in aceasta vara. Diablo Cody si Steven Spielberg sunt producatorii executivi ai serialului, al carui episod pilot a fost deja realizat sub indrumarea regizorala a lui Craig Gillespie (Lars and the Real Girl).

The United States of Tara, cu Toni Collette in rolul unei sotii si mame care sufera de tulburare disociativa a identitatii. John Corbett (Sex and the City) va fi sotul acesteia. Povestea din serial urmareste viata familiei in timp ce incearca sa faca fata schimbarilor de identitate, de temperament si chiar sex ale eroinei.

Serialul va avea premiera pe micul ecran in SUA la inceputul anului viitor, desi producatorii sperau in lansarea lui apana la sfarsitul lui 2008, dar nu greva scenaristilor si sarcina actritei Toni Collette au dus la amanarea episodului pilot.

Toni Collette a mai jucat in Evening, The Night Listener, Little Miss Sunshine, The Hours sau About a Boy.

Trailer Evening


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea