Showbiz

#desene animate #film #cgi #marele ecran #tom si jerry

Tom si Jerry pe marele ecran

Urmand exemplul studiourilor Fox, care au adus pe marele ecran veverite Alvin, Simon si Theodore, cei de la Warner Bros. vor intra in cinematografe, in viitorul apropiat, cu celebrele personaje animate Tom si Jerry, informeaza variety.com.

Producatorul Dan Lin, care in prezent se ocupa de filmele Sherlock Holmes si Terminator: Salvation, va adapta personajele clasice unei povesti originale, care va arata cum s-au intalnit Tom si Jerry si cum au devenit rivali. Ei se pierd in Chicago si sunt nevoiti sa formeze o echipa pentru a se putea intoarce acasa. Scenariul va fi scris de Eric Gravning.

Studiourile Warner se vor folosi de elementele CGI pentru a introduce cele doua personaje animate intr-un film live-action.

Tom si Jerry nu sunt singurele personaje Hanna-Barbera pe care Warner Bros. le aduce pe marele ecran: filmul Strumfii are deja premiera programata pentru decembrie 2010, Robert Rodriguez pregateste o noua versiune a serialului animat The Jetsons, iar Donal De Line se ocupa deja de productia filmului Yogi Bear .

Tom si Jerry sunt personajele de desene animate pline de succes, desenate de animatorii William Hanna si Joseph Barbera, initial pentru regizorul Fred Quimby, intre anii 1940 si 1960, iar mai apoi pentru propria lor companie la mijlocul anilor 1970. Cei doi sunt protagonistii unei serii de peste 100 de scurtmetraje ce a castigat de nu mai putin de sapte ori Oscarul.

Urmareste trailerul filmului animat Tom si Jerry: Inelul fermeca

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea