Showbiz

#film #actor #dragoste #scena #tom hanks #inger si demon #scenariu #sex #actiune

Tom Hanks nevoit sa taie sex-ul din Ingeri si Demoni

Tom Hanks a fost nevoit sa sara peste scenele de sex din noul sau film, " Angels and Demons ", si asta pentru ca actiunea prea alerta a peliculei nu lasa loc de momente de tandrete, informeaza femalefirst.co.uk.

In Angels and Demons/Ingeri si Demoni, Tom Hanks il intruchipeaza pe Robert Landgon, profesor la Harvard, care investigheaza moartea unui fizician si un act terorist pornit de o fratie secreta impotriva Vaticanului.

Producatorii filmului au fost nevoiti sa puna in umbra relatia amoroasa intre personajul lui Hanks si partenera lui, interpretata de Ayelet Zurer.

Actorul este foarte dezamagit ca nu a avut ocazia sa-si sarute frumoasa colega de platou. „Chiar nu aveam timp sa ne giugulim sau sa ajungem in pat, in timp ce Cardinalii erau ucisi. Am incercat sa prelucam scenariul de mai multe ori dar tot degeaba. Deja ne gandeam: `Oare nu exista o masina mai mare cu o bancheta in spate mai spatioasa?`”, a declarat Tom Hanks pentru revista Parade .

„Dar ne-am pricopsit cu o Alfa Romeo si ca atare ca n-am avut oportunitatea de ceva `actiune` in drum spre Pantheon sau Piazza Del Popolo. A fost pierderea mea, dar cred ca i-am usurat situatia lui Ayelet, a completat actorul, amuzat.

Urmareste trailer-ul filmului Angels and Demon cu Tom Hanks in rol principal

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea