Showbiz

#don rickles #wallace shawn #joan cusack #tim allen #animatie #toy story #film #tom hanks

Tom Hanks - din nou serif in Toy Story

Producatorii animatiei Toy Story au folosit o maniera mai putin conventionala pentru a-l convinge pe Tom Hanks sa isi imprumute din nou vocea pentru seriful Woody.

Tom Hanks isi va imprumuta vocea pentru a treia oara serifului Woody. Actorul a marturist pentru site-ul aceshowbiz ca de data aceasta nu a primit scenariului de la Toy Story, ci a primit chiar o varianta nefinisata a filmului.

Se pare ca Tom a fost incantat de ceea ce a vazut, astfel ca a acceptat pentru a treia oara sa participe la acest proiect.

Ultima parte a trilogiei Toy Story va avea premiera mondiala in vara lui 2010 si va continua aventura extraordinara a personajelor animate. Alaturi de Tom Hanks vor mai interpreta si Tim Allen, Joan Cusack, Wallace Shawn, Don Rickles, Estelle Harris, John Ratzenberger si Jodi Benson.

Urmareste trailerul filmului Toy Story .

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul de Cinema

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea