Showbiz

#tom hanks #inger si demon #accelerator #particule #davinci #code #repornire

Tom Hanks - calaul intregii planete

Tom Hanks ar putea fi calaul intregii planete. El a fost ales sa reporneasca masinaria "bing bang" - acceleratorul de particule sau large hadron collider ( LHC ) - care s-a defectat la cateva zile dupa inaugurare, in septembrie anul trecut, informeaza thesun.co.uk.

Actorul se afla "prin zona" cu ocazia filmarilor la ultima sa productie, Angels and Demons ce implica LHC-ul de la Geneva si distrugerea in masa si in care Tom Hanks il interpreteaza pe profesorul Robert Langdon (The DaVinci Code). Asa ca starului i s-a propus ca in luna iunie sa reinaugureze acceleratorul, propunere pe care actorul a acceptat-o pe loc.

Specialistii spera ca masinaria de 5 miliarde de dolari va reda momentul in care universal a fost creat.

Acceleratorul de particule, amplasat subteran, este cel mai mare din lume si a suferit o defectiune majora anul trecut, la doar cateva zile de la pornire, beneficiind de o mare acoperire mediatica.

Dispozitivul a fost realizat si este testat de Laboratorul European pentru Fizica Particulelor Elementare (CERN), cu sediul in apropiere de Geneva.

Urmareste teaserul filmului Angels and Demons



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea