Showbiz

#tom cruise #film #les grossman

Tom Cruise vrea sa-i faca un film lui Les Grossman

Dupa ce a facut show la editia din acest an mtv movie awards in pielea mogulului Les Grossman dansand lasciv provocator alaturi de Jennifer Lopez, Tom Cruise are in plan sa faca un film al carui protagonist sa fie chiar deja faimosul personaj, noteaza aceshowbiz.com.

Probabil Tom Cruise a fost inspirat de succesul pe care l-a avut pe scena MTV duminica seara (6 iunie), asa ca planuieste sa-l readuca pe ecrane pe Les Grossman, producatorul nesuferit si cu gura spurcata din comedia Tropic Thunder. “Lucram la asta ”, a spus Cruise pentru E! Online.

Chiar daca actorul a glumit sau chiar planuieste sa faca un astfel de film, aparitia sa la MTV Movie Awards in chip de Les Grossman a fost primita cu entuziasm, mai ales ca circulasera deja online cateva spoturi in campania de publicitate care a precedat decernarea premiilor MTV.

Les Grossman este un personaj fictiv care a aparut pentru prima data in Tropic Thunder in 2008, fiind descris ca un producator impulsiv si dur al unui fals film despre razboiul din Vietnam . Rolul i-a adus lui Cruise chiar si o nominalizare la Globurile de Aur din 2009.

Intre timp, Tom Cruise se pregateste sa reia rolul agentului Ethan Hunt in Mission: Impossible 4 si sa lanseze comedia de actiune Knight and Day in care o cucereste pe Cameron Diaz cu niste cascadorii a la James Bond. Vezi mai jos trailerul filmului:
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea