Showbiz

#tom cruise #katie holmes #reality show

Tom Cruise si Katie Holmes - staruri de reality show?

Tom Cruise si Katie Holmes planuiesc sa-si faca propriul reality show pentru a dovedi lumii intregi, odata pentru totdeauna, ca sunt o familie “normala”.

Potrivit showbizspy.com, Cruise si-a tot filmat nevasta si fetita, Suri , de ceva vreme incoace, initial pentru colectia video a familiei, insa starului i-a venit ideea de a face publice inregistrarile pentru un reality show asemanator serialului The Osbournes.

Cruise este hotarat sa demonstreze ca familia sa este absolute normala si stilul sau de viata nu este ciudat, asa cum crede lumea din cauza faptului ca actorul este adept convins al cultului scientologic. “Vor sa arate ca sunt o familie ca oricare alta si ca fac lucruri normale impreuna”, a spus o sursa pentru revista britanica Grazia.

Cele doua vedete sunt constiente de faptul ca Katie este perceputa ca “spalata la creier” de teoriile scientologice ale lui Tom, asa vor sa schimbe acest lucru.

Lui Cruise i-a incoltit ideea de incepe sa le filmeze pe Katie si Suri dupa ce a filmat si postat online cateva filmulete amuzante cu el si Cameron Diaz pentru promovarea comediei Knight and Day. Asa ca initial s-a gandit ca va lansa filmuletele cu sotia si fiica sa pe internet, special pentru fanii sai, insa intre timp a primit mai multe oferte pentru a transforma materialele in episoade ale unui reality show.

Insa Tom Cruise, care s-a casatorit cu Katie Holmes in 2006, insista sa detina controlul asupra materialelor video care vor ajunge la TV. “Pentru Tom posibilitatea de a controla lucrurile este foarte importanta, asa ca este reticent in ceea ce priveste proiectul, daca nu este 100% sigur ca reality show-ul ii va pune pe el si Katie in cea mai buna lumina”, a adaugat sursa citata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea