Showbiz

#thriller #mgm #spioni #denzel washington #tom cruise

Tom Cruise si Denzel Washington, spioni pe marile ecrane

Tom Cruise se pregateste de colaboararea cu denzel washington din filmul The Matarese Circle, o adaptare a romanului de spionaj scris de Robert Ludlum. Cei doi actori vor lucra sub comanda regizorului david cronenberg, informeaza variety.com

Tom Cruise si Denzel Washington vor intra in pielea a doi spioni, care lupta impotriva unui grup de asasini numit Matarese, dupa 20 de ani in care au incercat sa se ucida unul pe celalalt. Gruparea Matarese a reusit de-a lungul vremii sa se infiltreze in cele mai inalte ierarhii ale societatii si de numele careia este legata o serie de teorii conspirationiste.

Scenariul, scris de Michael Brandt si Derek Haas (Wanted) compromite povestea originala despre Razboiul Rece a lui Ludlum.

The Matarese Circle va fi o productie MGM , studiourile care au achizitionat drepturile de ecranizare pentru marele ecran ale romanului. MGM vrea sa creeze chiar o franciza. Astfel, au achizitionat si drepturile pentru The Matarese Countdown.

Urmareste trailerul filmului Valkyrie, cu Tom Cruise



Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea