Showbiz

#tom cruise #ben stiller #frati #detectivi #the hardy men

Tom Cruise si Ben Stiller - frati si detectivi in "The Hardy Men"

Tom Cruise si Ben Stiller , pe care i-am vazut impreuna in comedia de actiune Tropic Thunder , vor face din nou echipa pentru a intra in rolurile unor super detectivi in filmul , informeaza aceshowbiz.com.

Pelicula este adaptarea cinematografica a unor serii de carti pentru adolescenti despre doi frati care au o pasiune pentru investigarea si elucidarea misterelor. Tom Cruise si Ben Stiller vor juca rolurile celor doi frati ajunsi la maturitate, astfel ca The Hardy Boys vor deveni The Hardy Men .

Regia va fi semnata de Shawn Levy, care este si unul dintre producatori. “Am vazut cat de bine se inteleg Tom si Ben si mi-a venit ideea sa fac un film cu amandoi. Am ales The Hardy Men pentru ca am vazut ca sunt foarte buni prieteni”, a spus Levy.

Regizorul a recunoscut ca filmul nu are inca un scenariu propriu-zis, fiind foarte dificil sa creeze povestea perfecta pentru doua staruri de cinema. Asa ca filmarile la The Hardy Men nu vor incepe prea curand, pelicula fiind programata de abia pentru 2012.

Intre timp, Tom Cruise este ocupat cu filmarile la comedia Knight & Day, iar Ben Stiller lucreaza de zor la continuarea lui Little Fockers.

Urmareste trailerul comediei Tropic Thunder:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea