Showbiz

#katie holmes #nicole kidman #suri cruise #tom cruise

Tom Cruise este incantat de pozele fiicei sale

Actorul Tom Cruise a declarat, intr -un interviu acordat revistei australiene Grazia, ca este incantat de unele fotografii pe care paparazzii le-au facut fiicei sale, Suri Cruise , informeaza dalymail.co.uk.

Inca de la primele aparitii in public, viata micutei Suri a fost urmarita indeaproape, ea afiind fotografiata la Londra, Berlin, Los Angeles si in toate orasele pe care le-a vizitat alaturi de parintii ei.

"Ca parinte, ai tendinta de a fi protector, dar Suri este un copil deschis si prietenos. Ea saluta pe toata lumea de pe strada. Lucrurile stau altfel cu presa din ziua de azi, dar lumea a fost buna cu noi si ne-a oferit libertate. Fotografii o indragesc pe Suri si nu insista prin a se apropia prea mult de ea", a declarat actorul Tom Cruise.

Acesta a recunoscut ca unele fotografii ale fiicei sale realizate de paparazzi sunt incredibile.

Tom Cruise a vorbit despre viata lui alaturi de sotia sa, actrita Katie Holmes, si despre fiica lui, Suri Cruise, dar si despre ceilalti doi copii ai lui (Connor si Isabella), adoptati impreuna cu fosta partenera de viata - Nicole Kidman.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste trailerul filmului Valkyrie, cu Tom Cruise

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea