Showbiz

#video #cameron diaz #batut #tom cruise

Tom Cruise batut de Cameron Diaz... pe bune (VIDEO)

Tom Cruise si Cameron Diaz isi repeta cascadoriile la filmarile comediei de actiune Knight and Day , dar intr-un moment de neatentie actorul este trimis la pamant de lovitura aplicata de frumoasa blonda.

Plasat pe internet drept material video “scapat” de la filmarile productiei Knight and Day, filmuletul de mai jos ii are ca protagonisti pe Cruise si Diaz antrenandu-se pe platourile de filmare. Cameron il tot loveste pe Tom pentru a exersa o lovitura cu piciorul, insa un moment de neatentie din partea actorului il trimite zburand la pamant.

Bineinteles, materialul video nu a fost deloc “scapat” pe internet, ci plasat strategic in cadrul campaniei de promovare a filmului Knight and Day. Insa oricum ar fi, filmuletul este destul de amuzant, chiar daca este o cascadorie din partea echipei de marketing, mai ales ca nu in fiecare zi il vedem pe Tom Cruise pus la pamant de o blonda.

Tom Cruise si Cameron Diaz isi vor face aparitia si la MTV Movie Awards, eveniment ce va avea loc pe 6 iunie. Vezi mai jos clipul in care Cruise primeste o lovitura de picior fulgeratoare de la Diaz:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea