Showbiz

#dance #alte-genuri #filmari #videoclip #beautiful day #tom boxer

Tom Boxer, videoclip cu peripetii

 
Tom Boxer a filmat saptamana trecuta un videoclip nou -nout pentru piesa " A Beautiful Day " (feat. Jay), informeaza casa de discuri Roton.

Artistul de culoare Jay era cunoscut sub numele de EX-IT , in anii '90 cand a lansat numeroase hituri alaturi de nume mari ca: Magic Affair, Culture beat , 2-Unlimited, Captain Jack sau Daisy Dee .

Scenariul videoclipului a impus o locatie calda si insorita, echipa de productie impreuna cu Tom optand, fara vreo urma de ezitare pentru Spania.
 
Ajunsi acolo, baietii s-au bucurat de caldura, discutand ultimele detalii ale clipului ce urma sa se filmeze a doua zi. Dimineata, insa au avut parte de o surpriza. Soarele a fost inlocuit de o minunata ploaie torentiala ce le-a dat baietilor planurile peste cap.

Fara a sta prea mult pe ganduri, Cosmin s-a tranfsormat in meteorologul de serviciu, cautand pe internet cel mai insorit oras al Spaniei, asa ca, urmatoarea destinatie a echipei a fost Sevilla, insa si aici vremea a fost nefavorabila.

Dupa nenumarate incercari esuate de a filma, in diferite locuri unde soarele parea sa-si faca aparitia, Tom Boxer a fost la un pas de a schimba total scenariul, alegand sa profite de vremea urata si sa danseze in ploaie.

Intorsi in Tarifa, vanatorii de furtuni au gasit doar un cer innourat insa nico picatura de ploaie sau adiere de vant. Cand situatia parea fara rezolvare, Tom a luat legatura cu unul dintre prietenii sai ce locuieste in Cadiz si a aflat ca acolo, la peste 250 km departare, soarele stralucea mai puternic ca in oricare alta parte. Dupa o zi extrem de plina, baietii au filmat clipul la peste 26 de grade, sub un cer albastru si senin , respectand intocmai scenariul original.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea