Showbiz

#rock #tokio hotel #gustav shaffer #monden #operatie #spital #apendicita #tobosar

Tobosarul Tokio Hotel si-a luat adio de la apendice

Tobosarul celebrului grup Tokio Hotel, Gustav Shaffer , nu a inceput anul tocmai bine. Acesta a fost nevoit sa se opereze de apendicita , intr-un spital din Magdeburg, Germania.

La inceputul lui ianuarie 2009, Gustav a acuzat dureri de abdomen foarte puternic. Initial, tobosarul a crezut ca se simte rau din cauza unei indigestii, ceva. Insa, cand a vazut ca durerile persista si sunt din ce in ce mai acute, a dat fuga la spital.

Astfel doctorii au descoperit ca tanarul sufera de apendicita si trebuie operat de urgenta. Lucrul care s-a si intamplat de altfel. Operatia nu a durat foarte mult si la putin timp dupa ce si-a revenit din anestezie, Gustav Shaffer a fost externat.

Chiar daca nu au fost complicatii, artistul va sta intr-o perioada de convalescenta de cel putin 2 saptamani, pentru a-si reveni complet, conform spuselor lui David Jost, managerul Tokio Hotel.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea