Showbiz

#cap spart #tokio hotel #gustav schafer #tobosar #bataie #scandal #monden #emo #rock

Tobosarul de la Tokyo Hotel s-a ales cu capul spart

Gustav Schafer , bateristul trupei germane Tokyo Hotel, a ajuns la spital dupa ce fost lovit cu o sticla in cap de catre un necunoscut.

Schafer a fost prins intr-o incaierare in urma cu o saptamana in discoteca The Club din Magdeburg (Germania), alegandu-se cu o rana de 3 centrimetri latime. Acest incident a pornit de la faptul ca bateristul de la Tokio Hotel a fost insultat de un tanar, informeaza editia electronica a ziarului Bild.

Gustav Schafer a fost internat de urgenta la spitalul din Magdeburg, unde i s-a cusut rana. Ulterior Schafer a fost externat. Tobosarul este hotarat insa sa-l dea pe agresor pe mana politiei, Schafer depunand o plangere impotriva acestuia.

Nu este pentru prima cand se isca scandaluri in jurul numelui Tokio Hotel. Tom Kaulitz, chiatristul trupei, a bruscat o fana care dorea sa se fotografieze cu el. Tom nu a scapat nepedepsit, el alegandu-se cu o amenda.
 
Urmareste o inregistrare video a incidentului
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea