Showbiz

#pop #rock #alte-genuri #the ting tings #estelle #concert #brit awards #gala #premii #coldplay #duffy #u2 #muzica #b`estfest

Ting Tings si Estelle deschid Gala BRIT Awards 2009

The Ting Tings ( foto ) si Estelle vor sustine un concert la finalul ceremoniei de decernare a premiilor BRIT, programata pe 18 februarie.

Printre ceilalti artisti care vor sustine recitaluri in cadrul acestei ceremonii se numara Coldplay, Girls Aloud , Take That, Duffy, Kings of Leon si U2.

De altel, trupa U2 va lansa, in deschiderea acestor prestigioase premii, noul single „ Get On Your Boots ” de pe albumul „No Line on the Horizon”.

Cantareata australiana Kylie Minogue va prezenta editia din acest an a galei BRIT Awards, alaturi de James Corden si Mathew Horne.

Premiul pentru contributia in muzica „Oustanding Contribution To Music Award” va merge la Pet Shop Boys. Coldplay si Duffy au acumulat fiecare cate 4 nominalizari BRIT.

Trupa The Ting Tings va concerta pe 4 iulie la Bucuresti, in cadrul festivalului B`Estfest. A 3-a editie a B`Estfest-ului se va desfasura in perioada 1-5 iulie, in aer liber, in cadrul complexului Romexpo din capitala.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea