Showbiz

#intrebare indiscreta #oprah #tina fey

Tina Fey o surprinde pe Oprah cu o intrebare indiscreta (VIDEO)

Probabil lui Oprah Winfrey nu i se intampla prea des sa fie luata la intrebari. Dar in cadrul emisiunii de marti, celebra realizatoare de talk-show a fost pusa in postura de intervievata.

Tina Fey si Steve Carell au fost invitatii lui Oprah in cadrul show-ului de marti pentru a-si promova noul film, comedie Date Night. Cei doi actori nu au venit insa nepregatiti si i-au pus cateva intrebari gazdei emisiunii.

Fey a inceput cu o intrebare usoara si i-a cerut lui Oprah sa-i spuna cu ce personalitate in viata sau decedata si-ar dori sa ia cina si ce ar manca. Oprah i-a raspuns cu sinceritate ca si-ar dori sa cineze cu Iisus si sa manance pui prajit.

A doua intrebare a Tinei a lasat-o pe Oprah cu gura cascata. “Ce este intre tine si Jamie Foxx ?”, a intrebat Fey. “Cred ca este indragostit de tine”, a adaugat actrita.

Oprah a raspuns, totusi, cu destul de mult calm. “De ce spui asta? Cred ca suntem foarte buni prieteni. Ne intelegem foarte bine. Ma place si il plac. Ne scriem emailuri si sms-uri”, a mai spus Oprah, care s-a declarat impresionata de intrebarea Tinei Fey. “Asta a fost o intrebare adevarata”, a mai completat Oprah.

Iata si video-ul in care Oprah Winfrey e luata la intrebari de Tina Fey:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea