Showbiz

#tim burton #ecrane #familia addams #3d

Tim Burton readuce pe ecrane Familia Addams in 3D

Tim Burton de abia a lansat Alice in Wonderland , dar are deja un nou proiect. Cineastul se pregateste sa realizeze o adaptare animata dupa The Addams Family.

Deadline scrie ca Illumination Entertainment a achizitionat drepturile asupra benzilor desenate cu familia Addams , publicate pentru prima data in The New Yorker in 1938. Familia Addams a figurat in paginile publicatiei pana in 1988, cand desenatorul Charles Addams a murit.

Potrivit site-ului Deadline, Tim Burton intentioneaza sa aduca pe ecrane desenele in stilul grafic realizat de Charles Addams, dar cu ajutorul tehnologiei 3D. Asa ca filmul lui Burton nu va fi o versiune animata a productiilor regizate de Barry Sonnenfeld.

Astfel, Tim Burton se va intoarce la lumea fantastica intunecata cu care ne-a obisnuit inainte de a realiza filme mai comerciale precum Charlie and the Chocolate Factory sau Alice in Wonderland.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea