Showbiz

Tilda Swinton va juca intr-un film italian

Actrita britanica , castigatoare a unui premiu Oscar in 2008, pentru cea mai buna actrita intr-un rol secundar, pentru prestatia sa din filmul Michael Clayton , va juca in filmul italian Io sono amore/I Am Love.

Pelicula, regizata de Luca Guadagnino, este o despre consecintele pe care le are dragostea in cadrul unei familii burgheze, iar Tilda Swinton va juca rolul unei aristocrate straine din Milano , care se indragosteste de un tanar bucatar . Alaturi de Swinton, in film va mai juca actrita italiana Alba Rohrwacher.

Filmarile vor incepe in aceasta vara la Milano. Luca Guadagnino a mai regizat The Protagonists (tot cu Tilda Swinton) si Melissa P.

Printre cele mai recente proiecte ale lui Swinton se numara Julia, The Chronicles of Narnia: Prince Caspian, Burn After Reading , regizat de fratii Coen, si The Curious Case of Benjamin Button, unde joaca alaturi de Brad Pitt.

TrailerThe Chronicles of Narnia: Prince Caspian


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea