Showbiz

#tiff #festival #film #cinema

TIFF la start

De ieri, se pot achizitiona bilete la Festivalul International de Film Transilvania (TIFF) care se va deschide, vineri, 29 mai.

Biletele se gasesc la Casieria Centrala din incinta Cinematografului Republica sau la Cinema City din Iulius Mall. Pentru elevi, studenti si pensionari biletul costa 5.5 RON in timp ce adultii vor plati 8 RON.

De asemenea, elevii si copiii care doresc sa vizioneze filmele speciale pentru copii si tineri anuntate in program, vor beneficia de o reducere la jumatate (4RON). Cei care vor sa participe la ceremoniile de deschidere si de inchidere ale TIFF vor plati 15 RON, respective 25 RON.

Abonamentele la TIFF au un pret variabil in functie de numarul de bilete cu care sunt echivalente. Un abonament de 3 bilete costa 21 RON, iar cel de 8 bilete, 52 RON. Exista si posibilitatea de a achizitiona un card in valoare de 180 RON care asigura participarea la 30 de proiectii la alegere, cu exceptia galelor de deschidere si de inchidere.

Proiectiile TIFF se vor desfasura in cinematografele si salile Republica, Arta, Victoria, Cinema City, Echinox , Taverna si Auditoriu Universitatii Babes-Bolyai.

TIFF se va deschide cu filmul produs de Cristian Mungiu, Amintiri din epoca de aur care tocmai s-a intors de la Cannes unde a fost foarte apreciat de jurnalistii si specialistii in cinema participanti la festivalul francez.

Editia TIFF de anul acesta va fi inchisa de pelicula Cenusa si sange , regizata de Fanny Ardant care va fi difuzata in premiera in Romania.  Pe parcursul intregului festival vor rula 209 filme din 47 de tari in cadrul a 19 sectiuni.

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea