Showbiz

#tiff #2008 #festival #fransilvania #film #top

TIFF 2008 aduce filme de top

Festivalul International de Film Transilvania va respecta si de data acesta traditia si va oferi publicului clujean cele mai in voga filme ale momentului.

Sectiunea Supernova se mandreste cu peste 20 de titluri prezentate sau premiate in festivaluri de prima clasa.

Cele mai apreciate productii din anul precedent si prima jumatate a anului 2008 sunt reunite de Mihai Chirilov , directorul artistic al festivalului, intr-o sectiune cu traditie, pentru spectatorii dornici sa ia pulsul cinematografiei internationale.

Selectia Supernova

Printre multe altele, cele mai recente filme ale unor regizori consacrati precum , - celebru fotograf si autor de clipuri pentru Depeche Mode , printre altii, care debuteaza in regie cu pelicula Control.

De sase ori Bob Dylan

Ingenioasa idee a lui

Ultima seara a TIFF-ului va fi dedicata lui Woody Allen. Cel mai recent film al sau, comedia neagra Cassandra's Dream, va inchide cea de-a saptea editie a festivalului, cu povestea a doi frati care semneaza un pact cu consecinte dezastruoase.

 

Surpriza editiei din acest an este ca Fatza galbena care rade a devenit, intre timp, un film in regia lui Constantin Popescu, cu Luminita Gheorghiu si Teodor Corban in rolurile principale.

Pe 30 mai, cel mai recent film al lui Michael Haneke, Funny Games, va fi precedat de proiectia-eveniment a scurtmetrajului Fatza galbena care rade, in prezenta scenaristului Doru Lupeanu.

Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Trailer I'm Not There

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea