Showbiz

#videoclip #musical #thriller #muzica #monden #michael jackson #pop

Thriller-ul lui Michael Jackson, musical pe Broadway

 
„ Thriller ”, cel mai bine vandut videoclip al regelui pop Michael Jackson, va deveni musical.

Reprezentatia scenica de pe Broadway va recrea povestea horror din clipul melodiei. Drepturile musicalului ii vor apartine organizatiei „Nederland”.

"Musicalul va fi versiunea autorizata a videoclipului, iar Jackson va participa in fiecare aspect din procesul creativ", a declarat un reprezentant al "Nederland Organization".

De asemenea in „Thriller The Musical” vor fi interpretate si alte piese incluse pe "Thriller", cat si din LP-ul lui Michael, din 1979, „Off The Wall”. Acest lucru a fost confirmat de purtatorul de cuvant al lui Jackson, Tohme Tohme.

Michael Jackson este considerat regele muzicii pop, este unul dintre putinii artisti inclusi pe Rock and Roll Hall of Fame de 2 ori.

Premiile acumulate de acesta includ multiple Guinness World Records , printre care si cel pentru „Thriller”, desemnat cel mai bine vandut album din lume, 13 premii Grammy , cat si vanzari de peste 750 milioane de discuri in intreaga lume.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea