Showbiz

#pop #michael jackson #thriller #videoclip #muzica #broadway #teatru

"Thriller-ul" lui Michael Jackson devine musical pe Broadway


"Thriller", legendarul videoclip al lui Michael Jackson, urmeaza a fi transformat intr-un musical pe Broadway.

Videoclipul de 14 minute al piesei „Thriller” de pe albumul cu acelasi nume, a fost regizat de John Ladis si s-a bucurat de un succes fantastic din 1983 cand a fost lansat. Costurile realizarii acestui material s-au ridicat pe atunci la 500.000 $.

Povestea clipului ii plaseaza in centru pe Michael Jackson si partenera sa, care sunt atacati de o multime de zombie, dupa o seara petrecuta la un film de groaza. Potrivit New York Post, cel care se va ocupa de reprezentarea peliculei pe Broadway va fii James Nederlander.

Avand in vedere faptul ca s-au vandut un milion de copii pe saptamana, timp de un an, „Thriller” a devenit cel mai bine vandut album din toate timpurile. De altfel, acesta a fost primul LP Number One atat in S.U.A cat si in Marea Britanie. In 1984, materialul discografic a adunat 7 premii Grammy .

Michel Jackson este considerat regele muzicii pop, este unul dintre putinii artisti inclusi pe Rock and Roll Hall of Fame de 2 ori. Premiile acumulate de acesta includ multiple Guinness World Records , printre care si cel pentru „Thriller”, desemnat cel mai bine vandut album din lume, 13 premii Grammy, cat si vanzari de peste 750 milioane de discuri in intreaga lume. Viata personala a lui Michael Jackson, mult prea mediatizata cuplata cu o cariera de succes , a facut din artistul pop o parte din cultura pop de mai bine de 4 decade.

Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea