Showbiz

#this is it #michael jackson #incasari #halloween #box office

This Is It - cel mai vizionat film de Halloween

Documentarul muzical This Is It, care prezinta imagini cu repetitiile pe care Michael Jackson le-a sustinut pentru seria de concerte de la Londra, a fost lider de box-office saptamana trecuta in SUA, informeaza site-ul specializat boxofficemojo.

This Is It a incasat peste 32 de milioane de dolari numai in SUA si inca 69 de milioane de dolari din 98 de tari in care a avut premiera saptamana trecuta. Astfel, documentarul a incasat pana acum peste 100 de milioane de dolari la nivel mondial dupa doar cinci zile de rulare pe marile ecrane.

Pe locul al doilea in topul incasarilor de peste ocean se afla horror-ul Paranormal Activity, care in a treia saptamana in cinematografe a incasat peste 16 milioane de dolari, obtinand venituri totale de aproape 85 de milioane de dolari, desi bugetul filmului a fost de doar 15.000 de dolari .

Pe treapta a treia in clasamentul incasarilor de peste ocean se afla filmul de actiune cu Gerard Butler in rolul principal, Law Abiding Citizen, care a incasat pana acum peste 50 de milioane de dolari in cele trei saptamani de rulare.

Urmareste trailerul filmului This Is It, care va rula pe ecrane doar doua saptamani:



Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea