Showbiz

#pop #lansare #michael jackson #dvd #this is it

"This Is It" a aparut pe DVD si Blu-ray

Documentarul This Is It, material ce prezinta ultimele repetitii ale lui Michael Jackson , este disponibil din 26 ianuarie si pe DVD si Blu-ray.
 
This is It va fi comercializat in hypermarketuri si in magazinele de specialitate din Romania la urmatoarele preturi: 49,9 lei (DVD cu un disc), 64,9 lei (DVD cu 2 discuri) si 119,9 lei (Blu-ray).
 
Regizat de Kenny Ortega (High School Musical), documentarul Sony Pictures ofera o incursiune unica in culisele repetitiilor pentru cele 50 de concerte de adio pe care Michael Jackson urma sa le tina, din iulie 2009 pana in martie 2010, pe Arena O2 din Londra.
 
Pelicula este o selectie din peste 100 de ore filmate in culisele repetitiilor in perioada aprilie - iunie 2009, care ni-l prezinta pe Michael pregatindu-se asiduu alaturi de echipa sa, perfectionand continuu fiecare nota, fiecare miscare, fiecare detaliu.

Pe langa filmul proiectat in cinematografe, fanii au acum sansa sa vada pe DVD si Blu-ray materiale in premiera absoluta, documentare making of, scurt-metraje si alte surprize.
 
Fanii lui Michael Jackson din Romania vor sarbatori lansarea DVD-ului This Is It ceva mai tarziu. Astfel, petrecerea, care va fi organizata de Official Fan Club Michael Jackson Romania va avea loc sambata 30 ianuarie 2010 in Lira Club din Bucuresti, incepand cu ora 21:00. Va fi o seara exclusiv Michael Jackson, unde se va dansa pe muzica marelui artist, vor fi proiectii video si se va face karaoke.
 
Urmareste mai jos trailerul documentarului This is It
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea