Showbiz

#muzica #single #download #online #internet #thievery corporation #alte-genuri

Thievery Corporation ia atitudine pe Internet

ia atitudine fata de fenomenul de a mijloacelor de comunicare in masa: trupa a pus albumul “ Radio Retaliation” la dispozitia publicului, gratuit, pe internet, cu 5 zile inainte de lansarea oficiala a materialului. Conform declaratiilor celor doi membri, Rob Garza si Eric Hilton, motivul care i-a indemnat sa ia aceasta decizie este lipsa de integritate a tot mai multe posturi de radio de peste ocean.

Duo-ul Thievery Corporation pare tot mai inversunat fata de ceea ce se intampla la momentul actual pe plan international si, mai ales, de felul in care mass-media reflecta aceste evenimente, sub influenta intereselor politice.

“Am ales sa facem o prelansare a albumului in direct pe internet, pentru ca in felul acesta oferim fanilor din intreaga lume un mod direct de acces catre muzica noastra, fara ca mesajul nostru sa fie distorsionat, cenzurat sau ‘curatat’”, a declarat Eric Hilton intr-un interviu recent, referitor la cea de-a sasea aparitie discografica a trupei.

“Cred ca adevarata problema, mai grava decat politica in sine, este manipularea informatiei pe are o primesc oamenii obisnuiti. In State avem sase mari corporatii care controleaza toate posturile de televiziune si de radio si care, in fond, controleaza mintile oamenilor. Asa ca „Radio Retaliation“ este mai degraba indemnul de a-ti crea propriul post de radio”, a adaugat Eric.

Luna viitoare, fanii Thievery Corporation vor avea ocazia sa-si vada trupa favorita in concert la Sala Palatului din Bucuresti, in formula live extinsa, cu 13 muzicieni. Evenimentul va avea loc pe 15 octombrie, biletele putand fi achizitionate din reteaua magazinelor Diverta, precum si online, de pe www.myticket.ro, la preturile de 60, 85, 110 si 140 lei.


Pentru alte stiri din muzica aboneaza-te la Newsletterul Muzica.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea