Showbiz

"There Will Be Blood", un alt film de Oscar pe ecrane

Un nou film de Oscar va intra de vineri in cinematografele din Romania. Pelicula There Will Be Blood , cu in rolul principal, a adunat anul acesta nu mai putin de opt nominalizari la Premiile Oscar , castigand la marea doua trofee, pentru cel mai bun actor intr-un rol principal si cea mai buna imagine.

Filmul, adaptat dupa romanul scriitorului Upton Sinclair, "Oil!", cu un scenariu semnat de Paul Thomas Anderson, care este si regizorul productiei, spune povestea unui geolog, Daniel Plainview (Daniel Day-Lewis) ce porneste la inceputul secolului XX in cautare de petrol. In scurt timp devine un magnat al titeiului dupa ce descopera pe pamantul fermei unei familii o inepuizabila rezerva de petrol.

Descoperirea transforma micul oras intr-un adevarat punct de atractie al aventurierilor, care cauta alinare si in sfaturile carismaticului preot Sunday. Poveste despre familie, lacomie, religie, petrol si razbunare , filmul descrie una dintre cele mai interesante perioade din istoria Statelor Unite.

Regizorul Paul Thomas Anderson s-a documentat serios pentru realizarea filmului, iar costumele si detaliile de pe platourile de filmare, reusesc sa apropie publicul spectator de stilul de viata al cautatorilor de petrol de la inceputul secolului XX.

Trailer There Will Be Blood


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea