Showbiz

#peninsula #festival #romania #concert #therapy? #rock

Therapy? concerteaza la festivalul Peninsula

Organizatorii Festivalului Peninsula anunta finalizarea programului de concerte al celei de a VIII-a editii, care va avea loc intre 26 si 29 august la Targu Mures, pe malul Muresului, langa Complexul Weekend.

Astfel, joi, 26 august, pe Weekend Main Stage, incepand cu ora 23.00 va avea loc un concert al formatiei Therapy? ( foto ). Trio-ul de metal alternativ, cu accente de punk, condus de Andy Cairns, a aparut pe scena in 1993. Printre piesele de succes ale celor de la Therapy putem enumera: "Screamager",“Diane”, “Die Laughing”, “Church of Noise ” etc.

Tot in prima zi a festivalului, Chris.SU va face warm-up la Terasa Kiss pentru Sub Focus (Marea Britanie), si tot el va prelua fraiele petrecerii si dupa setul britanicului. Pentru ziua de vineri, la Terasa Kiss, DJ Mastif (Ungaria) va fi cel care va asigura warm-up-ul pentru Nero (Marea Britanie). Dupa Nero va urma o petrecere marca Dom&Roland, Klute & Stamina MC.  

In ultima seara, pe Terasa Kiss, pentru Dub FX warm-up-ul va fi facut de DJ Madd (Ungaria), iar dupa concertul Dub FX, pe scena urca Statik (HU).  
 
Biletele pentru Festivalul Peninsula se gasesc in reteaua Eventim, pe eventim.ro, si la locatiile alternative afisate pe site-ul oficial al festivalului. Un bilet valabil pe toata durata festivalului costa 199 de lei, iar un bilet de o zi costa 80 de lei. Incepand cu prima zi a festivalului, biletul valabil pe o zi, va costa 100 de lei.

Citeste si

Puya si Suie Paparude vor canta la Peninsula 2010

Peninsula 2010: Bilete de vanzare + noi nume confirmate

Peninsula 2010: Pretul biletelor ramane neschimbat

 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea