Showbiz

#twilight saga #eclipse #sua #box office

The Twilight Saga: Eclipse - primul loc in topul incasarilor in SUA

Asa cum toata lumea anticipa, cel de-al 3-lea film din seria Twilight , Eclipse, a debutat in SUA direct pe primul loc in box-office, scrie digitalspy.co.uk.

Eclipse (cronica AICI) a fost lansat intr-un numar record de cinematografe in Statele Unite inca de miercuri seara, 30 iunie, inregistrand un record de incasari. In weekend, filmul regizat de David Slade a mai incasat 69 de milioane de dolari, iar veniturile totale realizate doar in SUA se ridica deja la peste 160 de milioane de dolari dupa doar cinci zile de proiectie.

Pe locul al 2-lea in boxoffice -ul de peste ocean s-a pozitionat pelicula fantastica The Last Airbender, care a obtinut incasari de 40 de milioane de dolari in primul weekend de rulare pe ecrane, fiind cel mai bun debut al unui film de M. Night Shyamalan din ultimii ani.

Toy Story 3 se mentine pe locul 3 in box-office cu 30 de milioane de dolari incasate la sfarsitul saptamanii trecute. Pe locurile 4 si 5 in clasamentul incasarilor din SUA se regasesc comedia Grown Ups, respectiv filmul de actiune Knight and Day.

Trailer The Twilight Saga: Eclipse:



Trailer The Last Airbender:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea