Showbiz

#the rolling stones #retrag #ultim turneu

The Rolling Stones se retrag cu un ultim turneu

Legendarii The Rolling Stones vor anunta in curand ultimul lor turneu care va coincide cu cea de-a 50-a aniversare a trupei, anunta mtv.co.uk.

Turneul de ramas bun, al carui nume nu a fost inca dat publicitatii, se va extinde pana in 2012 pentru a marca 50 de ani de la crearea trupei britanice in 1962.

O sursa din anturajul celor 4 Rolling Stones afirma ca rockerii poarta deja negocieri cu promoterii de la Live Nation pentru un turneu de amploare. “Vor canta in principal pe stadioane. Cu siguranta va fi ultimul lor turneu de o asemenea amploare. Si-au dat seama ca au imbatranit, iar varsta reprezinta un impediment. Vor sa se retraga cat sunt inca in forma si nu sa-si dezamageasca fanii”, a spus sursa.

La finalul acestui ultim turneu , tobosarul Charlie Watts, cel mai varstnic membru al trupei, va avea aproape 71 de ani, Mick Jagger si Keith Richards vor implini 68 de ani, iar Ronnie Wood va avea 65 de ani.

The Rolling Stones au ajuns si in Romania in cadrul turneului mondial A Bigger Band, in iulie 2007. Atunci au sustinut un concert memorabil in fata a peste 55.000 de spectatori pe stadionul Lia Manoliu din Bucuresti.

"A Bigger Band" World Tour a generat castiguri de peste 360 milioane de lire sterline, fiind considerat de Billboard Magazine turneul cu cele mai mari incasari din istorie.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea