Showbiz

#the mummy #brendan fraser #maria bello

"The Mummy" ar putea avea o noua trilogie

Se pare ca aventurile arheologului Rick O'Connell ( Brendan Fraser )nu vor lua sfarsit cu cea de-a treia parte a francizei de succes, , care se va lansa in cinematografele noastre la inceputul lunii august. Producatorii mai au in plan doua sau chiar trei continuari , adica o noua !

Maria Bello, care in The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor, este noua sotie a lui Rick, Evelyn, a declarat pentru MTV News ca "se va face sigur-sigur si Mumia 4." Desi nu se cunosc detalii referitoare la urmatoarele parti ale seriei, Bello a spus presei ca duce tratative pentru o intreaga noua trilogie bazata pe aventurile arheologului pus pe dezgropat tot felul de creaturi infricosatoare.

Dar totul, se pare, depinde de cat de bine se va descurca The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor in box-office. In noul film, Rick si Alex, fiul sau, sunt atrasi de mormintele interzise din China. In muntii Himalaya ei dau peste o mumie care-si poate schimba forma din cauza blestemului unei vrajitoare . Este vorba de un imparat chinez interpretat de Jet Li, ceea ce promite ca secventele de lupta sa fie cu totul spectaculoase. Rolul vrajitoarei joaca Michelle Yeoh.

Video The Mummy: Tomb of the Dragon Emperor


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea