Showbiz

#the hurt locker #castigator #gotham independent film awards #premii

The Hurt Locker - marele castigator la Gotham Film Awards

Filmul The Hurt Locker, in regia lui Kathryn Bigelow , despre o unitate de genisti americani in Irak, a fost marele castigator la cea de-a 19-a editie a premiilor Gotham Independent Film Awards , fiind rasplatit cu trei trofee importante, scrie Variety.

Pelicula, o drama de razboi care se concentreaza pe viata unui grup de soldati americani trimisi in Irak sa dezamorseze bombe, a castigat premiul pentru cel mai bun film, premiul pentru cel mai bun ansamblu de actori (Jeremy Renner, Anthony Mackie, Ralph Fiennes si Guy Pierce), in timp ce regizoarei Kathryn Bigelow i-a fost acordat un premiu special.

Printre castigatorii premiilor Gotham s-au mai numarat documentarul Food, Inc., care prezinta efectele negative asupra sanatatii generate de politica alimentara din SUA controlata de marile corporatii, actrita chiliana Catalina Saavedra pentru rolul din The Maid, regizorul debutant Robert Siegel pentru Big Fan si pelicula You Wont Miss Me.

Premiile Gotham Independent sunt decernate in fiecare an de Independent Feature Project, o organizatie nonprofit fondata  in 1979, care sprijina realizatorii de film independenti. De asemenea, premiile ofera indicii despre productiile independente care ar putea figura pe listele Academiei Americane de Film pentru Oscarurile din anul urmator.

Urmareste trailerul filmului The Hurt Locker:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea