Showbiz

#national society of film critics #americani #critici #cel mai bun film al anului #the hurt locker

The Hurt Locker desemnat "cel mai bun film al anului" de criticii americani

Drama de razboi The Hurt Locker isi continua drumul spre Oscar dupa ce a fost desemnat duminica, 3 ianuarie, drept “ cel mai bun film al anului ” de catre National Society of Film Critics, scrie aceshowbiz.com.

The Hurt Locker a castigat cele mai importante premii ale galei criticilor americani: cel mai bun film, cel mai bun regizor – Kathryn Bigelow si cel mai bun actor principal – Jeremy Renner.

Printre castigatorii galei national society of film critics care s-a desfasurat la New York, s-au mai numarat actrita franceza Yolande Moreau (cea mai buna actrita pentru rolul din Seraphine), Christoph Waltz si Paul Schneider, care au impartit trofeul pentru "cel mai bun actor intr-in rol secundar" pentru Inglourious Basterds si, respectiv, Bright Star.

Pelicula Precious, o alta favorita la premiile Oscar din acest an, a primit premiul pentru “cea mai buna actrita intr-un rol secundar” in persoana lui Mo’Nique, iar fratii Coen au fost premiati pentru scenariul filmului A Serious Man.

Urmareste trailerul filmului The Hurt Locker care expune drama unor soldati genisti in razboiul din Irak:


Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea