Showbiz

#the hobbit #regizorul #guillermo del toro

The Hobbit ramane fara regizorul Guillermo del Toro

Din cauza numaroaselor amanari ale inceperii productiei, The Hobbit ramane fara regizorul Guillermo del Toro , care s-a decis sa paraseasca proiectul, anunta site-ul specializat Collider.com, citand theonering.net.

MGM, compania producatoare a lui The Hobbit , a fost scoasa la vanzare de ceva vreme, astfel ca productia tuturor filmelor din agenda a fost inghetata. The Hobbit este un asemenea proiect, un altul fiind, dupa poate stiti, James Bond 23 .

Desi The Hobbit avea stabilita o data de incepere a filmarilor pentru aceasta vara, scenariul, costumele si decorurile fiind gata dupa ce echipa a lucrat la ele mai bine de doi ani, productia filmului a fost din nou amanata pentru o data care ar putea fi anuntata ulterior sau nu.

Guillermo del Toro a decis sa paraseasca in cele din urma proiectul pentru ca are numeroase alte oferte care trebuie onorate. Regizorul semnase initial pentru un contract de trei ani, ceea ce insemna realizarea a doua filme The Hobbit, insa cum au trecut deja doi ani fara ca vreuna din cele doua pelicula sa intre efectiv in productie, del Toro s-a vazut nevoit sa spuna “pas” proiectului supervizat de Peter Jackson.

Printre proiectele la care del Toro va incepe sa lucreze in urmatoarea perioada se numara: Death: The High Cost of Living, Frankenstein , Drood, The Witches sau chiar Hellboy 3.

Primul film The Hobbit este programat sa aiba premiera in decembrie 2012, insa pana cand situatia companiei MGM nu va fi clarificata, filmarile nu vor putea incepe.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea