Showbiz

"The Bank Job" este preferatul romanilor

Un lucru este cert, romanilor le plac filmele de actiune si comediile, cel putin asa reiese din topul celor mai vizionate filme de la sfarsitul saptamanii trecute.

Filmul , cat si varfurile puterii britanice, inclusiv familia regala .

Pe locul doi s-a situat o alta premiera din weekendul trecut, Ultimile dorinte (The Bucket List), cu 5.678 de spectatori si incasari de 107.107 lei. Personajele principale, interpretate de Morgan Freeman si Jack Nicholson, sunt doi barbati bolnavi de cancer, care ajung in acelasi spital si hotarasc sa plece impreuna intr-o lunga calatorie, cea mai mare aventura a vietii lor.

Filmul 10.000 i.Chr (10.000 B.C.), lider in box-office, in ultimele doua saptamani, s-a plasat in weekendul pe locul trei in topul celor mai vizionate filme. Pelicula lui Roland Emmerich, despre aventurile preistorice ale unui vanator de mamuti, este filmul cu cel mai mare succes de box-office care a rulat in cinematografele romanesti in acest an.

Locul patru in clasament, a fost ocupat de thriller-ul Puzzle mortal IV (Saw IV), cu 3.001 spectatori, de asemenea prezentat in premiera in Romania.

Dupa prima saptamana de rulare, filmul Va curge sange (There Will Be Blood), ocupa locul noua in box-office, iar filmul lui Nae Caranfil, Restul e tacere, inchide topul 10 al celor mai vizionate pelicule weekendul trecut, cu 852 de spectatori. In cele trei saptamani de la premiera, filmul de epoca al lui Caranfil, a avut 19.507 de spectatori si incasari de 223.167 de lei.

O alta premiera a saptamanii trecute, drama istorica semnata de Radu Gabrea, Cocosul decapitat, ce surprinde momentul 23 august 1944, trait de locuitorii unui sat transilvanean multietnic, a fost vizionat de 762 de persoane, si a ocupat locul 15 in box-office.

Trailer Jaful de pe Baker Street (The Bank Job)


Daca vrei sa afli mai multe si sa fii la curent cu ce au mai facut vedetele din lumea filmului, aboneaza-te la Newsletterul Cinema.acasa.ro

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Top

Cauta-ti perechea